Νέα

HELPE Village, Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων, ΒΙΑΛ Χίου

16 Φεβρουαρίου 2016

Η GLASSART συμμετείχε στην κατασκευή του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων “HELPE Village” στη Χίο, του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων. 

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ληξούρι, Κεφαλονιά

19 Σεπτεμβρίου 2014

Η GLASSART ΑΕ, υπήρξε αρωγός για μια ακόμη φορά, στην προσπάθεια αποκατάστασης των πληγέντων της Κεφαλλονιάς. Μετά τις Σχολικές Αίθουσες που πρώτη παρέδωσε στους Δήμους Ληξουρίου & Αργοστολίου, η ανάγκη στέγασης του Γηροκομείου, αποτέλεσε για τη GLASSART πρόκληση αλλά και ευχάριστη δημιουργική προσπάθεια.

Συμμετοχή της GLASSART στην Έκθεση SECUREXPO

23 Μαΐου 2014

Η GLASSART συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση SECUREXPO - International Specialized Exhibition, που διεξήχθη από 9 έως 11 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η GLASSART για ακόμη μία φορά, πρώτη στο πλευρό των πληγέντων!

06 Φεβρουαρίου 2014

Η GLASSART, για άλλη μια φορά είναι παντού και πρώτη, για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε έκτακτες στεγαστικές ανάγκες.

Με βασική αρχή τον ανθρώπινο παράγοντα και ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα παιδιά, η GLASSART παρέδωσε αμέσως στην πληγείσα από το σεισμό Κεφαλονιά,  πιστοποιημένες σχολικές αίθουσες, βάσει προδιαγραφών Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ).

Ανανέωση Τριπλής Διεθνούς Πιστοποίησης βάσει Διεθνών Προτύπων

22 Μαρτίου 2013

Για 15η συνεχόμενη χρονιά, η GLASSART ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία ανανέωσης των πιστοποιήσεων που διαθέτει κατά τα Διεθνή Πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001 από την TUV Hellas.

Μέσα σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών πιέσεων, η GLASSART εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλα τα στάδια της συνεργασίας με τους πελάτες της, υπογράφοντας την ποιοτική διαφορά στην προκατασκευασμένη στέγαση.

Συμμετοχή της GLASSART στην 1η Έκθεση Ασφάλειας και Προστασίας, SAFETY EXPO 2013

14 Μαρτίου 2013

Η GLASSART, σε συνεργασία με τη MILLENGUARD SECURITY, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 1η Έκθεση Ασφάλειας και Προστασίας, SAFETY EXPO 2013, που διεξήχθη από 8 έως 10 Μαρτίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).