Νέα

Συμμετέχουμε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

27 Σεπτεμβρίου 2018

Η GLASSART συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), από την 1η έως την 6η Οκτωβρίου 2018.

Αίθουσα Αναμονής Επιβατών και Χώροι Υγιεινής, Λιμάνι Κω

14 Φεβρουαρίου 2018

Η GLASSART κατασκεύασε και παρέδωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, Αίθουσα Αναμονής Επιβατών και Χώρους Υγιεινής, στο λιμάνι της πληγείσας από το σεισμό Κω.

Φυλάκια με επένδυση καθρέπτη, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

14 Δεκεμβρίου 2017

Η GLASSART, δίπλα σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο, κατασκεύασε τα φυλάκια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα έργα στην Ελλάδα.

HELPE Village, Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων, ΒΙΑΛ Χίου

16 Φεβρουαρίου 2016

Η GLASSART συμμετείχε στην κατασκευή του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων “HELPE Village” στη Χίο, του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων. 

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ληξούρι, Κεφαλονιά

19 Σεπτεμβρίου 2014

Η GLASSART ΑΕ, υπήρξε αρωγός για μια ακόμη φορά, στην προσπάθεια αποκατάστασης των πληγέντων της Κεφαλλονιάς. Μετά τις Σχολικές Αίθουσες που πρώτη παρέδωσε στους Δήμους Ληξουρίου & Αργοστολίου, η ανάγκη στέγασης του Γηροκομείου, αποτέλεσε για τη GLASSART πρόκληση αλλά και ευχάριστη δημιουργική προσπάθεια.

Συμμετοχή της GLASSART στην Έκθεση SECUREXPO

23 Μαΐου 2014

Η GLASSART συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση SECUREXPO - International Specialized Exhibition, που διεξήχθη από 9 έως 11 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.