Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η GLASSART, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρία στα Προκατασκευασμένα Πολυσυστήματα Στέγασης από το 1980, ανταποκρίνεται σε περιπτώσεις που απαιτούν άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση, συμμετέχοντας αποτελεσματικά στη διαχείριση των προσφυγικών ροών και του μεταναστευτικού ζητήματος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η GLASSART, πάντα με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ανταποκρίνεται στις επιτακτικές ανάγκες στέγασης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με άμεσα διαθέσιμες λύσεις ως Κέντρα Καταγραφής και Πιστοποίησης-Hotspots, Γραφεία Ασύλου, Κέντρα Πρώτης Υποδοχής, Κέντρα Προσωρινής Διαμονής Προσφύγων, Χώρους Φιλοξενίας Μεταναστών και Χώρους Υγιεινής (Τουαλέτες-Ντουζιέρες).

 

Με βασική αρχή τον ανθρωπιστικό παράγοντα, η GLASSART προσφέρει απεριόριστες λύσεις, τυπικές ή κατά παραγγελία, προσαρμοσμένες σε κάθε απαίτηση.

Η GLASSART σχεδιάζει και κατασκευάζει βιώσιμες, ημιμόνιμες ή μόνιμες λύσεις, κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα, μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, με ελαχιστοποιημένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που μπορούν να επεκταθούν εύκολα, να μεταφερθούν ή να ξαναχρησιμοποιηθούν.