Φιλοσοφία


Η GLASSART, από το 1980, είναι η πρωτοπόρος εταιρία στα προκατασκευασμένα Πολυσυστήματα Στέγασης και αποτελεί σημείο αναφοράς σε κάθε σύγκριση. Εξελίσσει την έννοια στέγαση, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται και η ίδια για να ανταποκρίνεται κάθε στιγμή στις στεγαστικές προκλήσεις και ανάγκες της κάθε εποχής.

Εφαρμόζοντας μια σύγχρονη φιλοσοφία με θεμελιώδεις αρχές την ποιότητα, την αισθητική και την εργονομία, ερευνά, μελετά, σχεδιάζει, δημιουργεί και προσφέρει ευέλικτες και διαχρονικές στεγαστικές λύσεις, που αντέχουν στο χρόνο και καλύπτουν ποικίλες δραστηριότητες, δίνοντας νέα ώθηση στα σχέδιά σας.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της, σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας των διεθνών πιστοποιήσεων και τα βραβεία και τις διακρίσεις που διαθέτει, έχουν καταστήσει τη GLASSART συνώνυμη με την κατασκευαστική αρτιότητα, την υψηλή ποιότητα και τις καινοτόμες λύσεις.

Η GLASSART είναι ο αξιόπιστος και πολύτιμος συνεργάτης σας. Βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε μεγάλο ή μικρό έργο, υπογράφοντας την ποιοτική διαφορά στη στέγαση.        


GLASSART.  Σημείο αναφοράς σε κάθε σύγκριση.